Rólam

Dorka vagyok, 2 kisfiú Anyukája. Márk és Áron egy csodálatos testvérpár, nagyon szeretik egymást, mi pedig a férjemmel nem tudunk betelni velük.

(Természetesen rosszalkodni is szoktak, de erről inkább csak később írok…)

Mindig is sokat dolgoztam, a fiúk mellett is dolgozom folyamatosan az alvások minden egyes értékes percét kihasználva – de én ezt nagyon szeretem. Kicsit munkamániás vagyok és akkor van egyensúly, ha a gyerekekkel is eleget tudok lenni és a munkával is sokat tudtam haladni egy nap. Nehéz leállni – de azt is kell néha – ebben segít a férjem és a családunk többi tagja. Szerencsések vagyunk, mert mindkét oldalról sok segítséget kapunk, ami tudom, hogy kivételes.

Márk és Áron

Márk 2015 őszén született. Első baba a családban mindkét oldalon, így hatalmas figyelem, érdeklődés és szeretet övezi életét. Márk egy kis szeretetgombóc, ezzel együtt nagyon érzékeny. Mindig is nagyon ügyes volt a mozgásokban, őrült ügyesen focizik és kedvenc játéka a fogócska. 

Áron 2017 tavaszán született – pont másfél év van a fiúk között. Áront már nem csak ketten puszilgatjuk folyamatosan, hanem hárman, Márkkal együtt. Szerencsére nagyon szeretik egymást és Márk egy igazi gondoskodó bátyus. Áron nagy huncut, grübedlijével és néhány fogacskájával vigyorog miközben épp valami rosszaságban sántikál. Nagyon ügyes Ő is a mozgásokban, volt amiben 1-2 héttel még Márkot is megelőzte. Nagyon szeretne már most azonnal mindenben ugyanolyan ügyes lenni, mint a nagytesója. 

A Férjem és én

Gáborral 2012 tavaszán ismerkedtünk meg, illetve barátaink ekkor mutattak be minket egymásnak egyértelműen azzal a céllal, hogy összehozzanak minket. Sikerült nekik! (Ezúton is újra köszönjük!) 

Gábor épületgépész mérnök és műszaki ellenőr egy cégnél, amit nagyon szeret. Gábor igazi gavallér, figyelmes és a mai napig sokat udvarol nekem – nagyon jó dolgom van mellette. 

2014 januárban kérte meg a kezem és szeptemberben össze is házasodtunk. Nagyon jó emlék az esküvőnk, szeretnünk rá visszaemlékezni, szép volt, szeretetteljes volt és a végén hatalmasat buliztunk. 

Jelenleg a házunk építésén fáradozunk a legtöbbet, illetve első sorban Gábor próbálja kézben tartani a feladatot -amit sokan tudnak, hogy nagyon nehéz.